Smycken i kärlekens tecken

Smycken i kärlekens tecken

Snart stundar Alla hjärtans dag och vad passar då bättre än att ge bort ett fint smycke till någon du tycker om? Hos Susanna Falken Jewellery hittar du ett komplett utbud av vackra halsband, armband och örhängen som alla går i kärlekens tecken.

Men varför firar vi egentligen den här högtidsdagen där kärleken står i fokus? Allt har sitt ursprung i det historiska firandet av helgonet Valentinus. Med tiden uppkom också en koppling till romantiken, vilket i de flesta legender sägs ha att göra med månaden februari. En tid på året då kärleken blomstrar bland många levande varelser på jorden.

 

Kärleksfulla gåvor till alla hjärtans dag

Valentindagen eller alla hjärtans dag som den numer går under är ett tillfälle att visa din kärlek för någon som står dig nära. En fin present hör dagen till och här är smycken en gåva som alltid är uppskattad. På Susanna Falken Jewellery är Alla hjärnans dag-presenter framtagna med omsorg och som alltid handlar det om hudvänliga smycken. Armband, halsband och örhängen är tillverkade i kirurgiskt stål och titan. Skonsamma material som är säkra att bära även för den som lider av allergi.

Tidlösa smycken oavsett stil

När du ska ge bort en gåva på Alla Hjärtans Dag är eleganta armband eller halsband ett bra val. Väljer du dessutom en stilren design kan du vara säker på att smycket passar oavsett personlighet och stil. Ett nätt och fint kit med halsband och armband med söta hjärtan eller ett klassiskt armband i silver. Det är tanken som räknas och väljer du Susanna Falkens smycken bidrar du till något positivt. Samtliga Alla hjärtans dag-smycken är tillverkade utifrån ett engagerande upplägg med fokus på att göra världen lite bättre. Medveten design där skonsamma material står i fokus oavsett vilket smycke du väljer att ge bort i present på Alla hjärtans dag. Nedan hittar du våra förslag.
Tillbaka till blogg