Tipps på hur du kan fira morsdag.

Tipps på hur du kan fira morsdag.

Morsdag närmar sig och det är dags att fira mamma! Hos Susanna Falken erbjuder vi en rad idéer för att göra din mamma extra speciell denna dag.

Här är några tips för att fira morsdag:

  • Picknick: Packa en korg med din mammas favoritmat och dryck och njut av en härlig dag ute i skogen, parken eller vid vattnet.
  • Hemmagjorda presenter: Visa hur mycket din mamma betyder för dig med en handskriven lapp, en fin teckning eller ett collage med era gemensamma minnen.
  • Spa-dag hemma: Ta ett avkopplande bad och bjud din mamma på en kopp te eller ett glas bubbel samtidigt som ni gör egna hemmamasker av havre, banan eller avokado.
  • Resa ihop: Överraska din mamma med en resa till en plats hon alltid har velat besöka. Det kan vara en stadsresa eller en utflykt till en naturskön plats.
  • Cykeltur eller vandring: Gör en hälsosam och rolig aktivitet tillsammans om din mamma gillar att vara utomhus.

För att göra din mamma extra speciell på morsdag kan du också ge henne ett vackert smycke. Vi har ett brett utbud av högkvalitativa smycken, så som halsband, armband, örhängen och ringar. Se våra förslag nedan

Oavsett vad du väljer att göra på morsdag, är det viktigaste att visa din mamma hur mycket du uppskattar henne och allt hon har gjort för dig. Hos Susanna Falken vill vi hjälpa dig att göra denna dag till en minnesvärd upplevelse för dig och din mamma.

Tillbaka till blogg