• MIN HISTORIA

  Jag är en trebarns mamma och dedikerad entreprenör som älskar att göra idéer till verklighet. Tillsammans med min kreativitet och min vilja av att hjälpa andra vill jag bidra till att utveckla samhället i en positiv riktning.

  Jag är uppvuxen med smycken och runt middagsbordet har vi alltid haft långa diskussioner om smyckesindustrin. Att starta upp Susanna Falken Jewellery var därför ett naturligt steg för mig när jag insåg att mitt dotter fick utslag av sina örhängen. Jag förstod att jag inte visste vilka material och metaller som används i smycken.

 • VAD VI GÖR

  På samma sätt som vi bryr oss om vad vi äter bör vi tänka på vilka material vi är exponerade mot, speciellt i örhängen vilket har ett stift som går in i vår kropp. Därför tillverkar vi våra smycken i kirurgiskt stål och medicinskt titan som är skonsamt mot vår hud. Genom att kombinera min smyckes-bakgrund med ett idag magert utbud av smycken med hälsa i fokus samt min passion för att lösa problem, var det självklart för mig att fortsätta i min familjs fotspår inom smyckesbranschen. Idén till Susanna Falken var född.

 • VAD VI STÅR FÖR

  Susanna Falken Jewellery värdesätter hälsa, fashion och samhällsengagemang och det genomsyrar allt vi gör och står för. Vi hoppas att vårt samarbete med olika välgörenhetsorganisationer kommer att bidra och få positiv inverkan på samhället. Tillsammans får vi värden att glittra lite mer. Sharing is caring!

 • MÖTE MED LEVERANTÖRER KINA 2019