Morsdag tipps på aktiviteter

Mors dag närmar sig och det är dags att planera en underbar dag för att fira och uppskatta den fantastiska kvinnan i ditt liv. Oavsett om du letar efter aktiviteter som är gratis eller något lite mer lyxigt, har vi samlat några fantastiska idéer för att göra denna dag speciell.

Gratis aktiviteter:

1. Picknick i parken:


Packa en korg med era favoritsnacks och ta med en filt för en mysig picknick i parken.  

2. Hemmaspa


Skapa en spa-upplevelse hemma. Gör ansiktsmasker, manikyr och pedikyr. Använd doftljus och avslappnande musik för att skapa en lugn och avkopplande atmosfär.

3. Filmkväll


Anordna en filmkväll med några av era favoritfilmer eller nya filmer ni velat se. Poppa popcorn, gör det mysigt med filtar och kuddar, och njut av en avslappnad kväll tillsammans.

4. Fotoboksprojekt


Samla era favoritfoton och skapa en fotobok tillsammans. Detta är inte bara ett roligt projekt utan också ett vackert minne att ha kvar.

Betalda aktiviteter:

1. Restaurangbesök


Ta med din mamma på en fin middag på hennes favoritrestaurang eller prova en ny restaurang ni båda velat besöka. Njut av god mat och trevligt sällskap.

2. Spadag


Skäm bort din mamma med en dag på spa. Många spa erbjuder speciella Mors dag-paket som inkluderar massage, ansiktsbehandlingar och andra lyxiga behandlingar.

3. Konsert eller Teater


Överraska din mamma med biljetter till en konsert, teaterföreställning eller annan kulturell upplevelse. Det är en perfekt aktivitet för en minnesvärd kväll.
 

4. Matlagningskurs


Gå en matlagningskurs tillsammans och lär er att laga en ny rätt. Det är både lärorikt och ett roligt sätt att tillbringa tid tillsammans och njuta av god mat ni lagat själva.
Tillbaka till blogg