Vad är studs örhängen

Vad är studs örhängen?

Vad är studs örhängen? Studs örhängen är ett mindre minimalistiskt örhänge. De är ofta små och diskreta. Örhänget kan bestå av ett snyggt motiv, en pärla, sten eller någon symbol. Ett studs örhänge har ett stift som går rakt igenom örsnibben och som sätts fast med ett lås på baksidan. Studs örhängen är väldigt enkla att sätta på sig själv.

Olika varianter av studs örhängen

Det finns väldigt många olika varianter av studs örhängen i olika material, metaller, storlekar och designer. Studs örhängen kallas även för stiftörhängen. Studs örhängen passar perfekt som vardagsörhängen. De är sådana örhängen som är snygga men som inte stjäl något fokus från outfiten eller andra accessoarer.

 

 

Alla kan använda studs örhängen

Studs örhängen är bland de mest populära örhängena som finns. Barn som just tagit hål i öronen, män och kvinnor som vill uttrycka sin stil och tonåringar använder studs örhängen. Många studs örhängen är tidlösa och går att använda till alla tillfällen i livet. Det är många som har en hel samling av olika studs örhängen för att enkelt kunna byta efter humör och tillfälle. Det går att variera studs örhängen i oändlighet.

Vilka örhängen ska man ha i nytagna hål?

Många funderar över vilka örhängen som man ska välja att ha i nytagna hål. Ett bra studs örhänge är perfekt att använda efter nytagna hål i öronen. Efter ungefär 6 veckor är det lämpligt att byta till ett par studs örhängen. Det viktiga är att använda bra örhängen som är rekommenderade för nytagna hål. Det finns många olika studs örhängen som är utvecklade i samråd med hudläkare. Oftast är medicinskt titan eller plats bra alternativ när hålen är nytagna. Vid nytagna hål är det bra att hitta ett par studs örhängen som går att använda ett tag framöver och som passar till alla tillfällen i livet.
Tillbaka till blogg