KIND IMPACT

allergivänliga smycken

Styrkan i samarbete för gemensamma ändamål

Vi tror helhjärtat på styrkan i att samarbeta för gemensamma ändamål. När vi förenar vår expertis inom smyckesdesign med visionen och ändamålet hos välgörenhetsorganisationer, skapas något speciellt. Denna typ av partnerskap ger oss en djupare förståelse för hur vi kan bidra på det mest positiva sättet, vilket är något vi ständigt strävar efter i allt vi gör.

UNHCR Presentkort Ukraina

Transparent och etiskt engagemang

Mer än 50% av vinst från våra samarbetsprojekt med välgörenhetsorganisationer går oavkortat till det tilltänkta ändamålet inom respektive organisation. Vi värderar transparens och etik högt, och vi strävar efter att våra kunder ska känna samma förtroende. När du köper ett smycke från vår "Gör Gott"-kollektion, vet du exakt vart dina pengar går och hur de kommer att användas för att göra en konkret skillnad.

allergivänliga smycken

Köp smycken som gör skillnad

Genom att välja smycken från vår kollektion, blir du inte bara ägare till ett vackert och unikt smycke, du bidrar också till en större, mer omfattande positiv förändring. Vi erbjuder en rad olika designalternativ som passar olika stilar och smak, samtidigt som vi uppfyller vårt löfte om att skapa en bättre framtid för alla.

För att utforska vår unika och etiskt framställda smyckeskollektion, besök vår webbplats idag. Tillsammans kan vi göra skillnad.

UNHCR för Sverige

Tillsammans med Sverige för UNHCR har vi skapat en kollektion till förmån för barn på flykt och deras utbildning. Dessa barn lever under tuffa förhållanden och möjligheten till utbildning är inte alltid självklar. Vi hoppas på att tillsammans med er kunna stötta dessa barn och ge dem ökade möjligheter till skolgång. Armbandet är tillverkat i kirurgiskt stål för att vara så hudvänligt som möjligt. Mer än 50% av vinsten av smycket tillägnas barn på flykt och deras möjlighet till utbildning.

UNHCR Kollektion
allergivänliga smycken

Katrin Z. för Friends

Denna unika smyckeskollektion, skapad i samarbete med den Katrin Zytomierska, är designad för att fungera som en power symbol för självförtroende, styrka och skönhet. Varje smycke i kollektionen är en daglig påminnelse om vikten av att stå upp för sig själv. “Ingen ska känna sig utsatt för skit och vi tar ingen skit👊🏼," är budskapet vi vill förmedla med kollektionen.

allergivänliga smycken

Hälsa och hållbarhet:

Det finns en gemensam filosofi mellan Susanna Falken och Katrin Zytomierska om att vara medvetna om vad vi stoppar i och på våra kroppar. Därför har kollektionen ett fokus på hälsa och hållbarhet, vilket återspeglas i valet av material. Alla smycken är tillverkade av kirurgiskt stål och medicinskt titan, material kända för sin slittålighet och förmåga att hålla sig fina trots vardagligt slitage med både träning och vatten. Dessutom är dessa material hypoallergena, vilket minimerar risken för allergiska reaktioner och är skonsamma mot huden.

10% av vinsten av intäkterna går till organisationen Friends mot mobbning.

Katrin Z. Kollektion