Smycken för välgörenhet - hjälp UNHCR med akut insamling för Ukraina

Smycken för välgörenhet - hjälp UNHCR med akut insamling för Ukraina

Just nu pågår det ett krig i Ukraina. Familjer flyr för livet. Hundratusentals människor, varav många barn, är redan på flykt. Om kriget fortgår beräknas flera miljoner ukrainare tvingas lämna landet. Det är en skrämmande och mycket oförutsägbar situation.

 

Smycken som hjälper familjer på flykt från Ukraina

Vi gör vårt bästa för att hjälpa barn och familjer i Ukraina som tvingas fly. Tillsammans med FN:s flyktingorgan UNHCR har vi tagit fram en särskild smyckekollektion till förmån för barn på flykt. Mer än 50 % av vinsten av smycket går oavkortat till UNHCR:s arbete. Människor på flykt lever under mycket utsatta förhållanden och vi vill därför göra vad vi kan för att hjälpa dem.

 

Ge dig själv eller någon du tycker om ett vackert smycke samtidigt som du gör skillnad. Stötta ukrainska flyktingbarn genom att handla något från vår särskilda smyckekollektion som består av stilrena och fina smycken för alla tillfällen.

 

Våra smycken som ger akut hjälp till Ukraina via UNHCR

Kollektionen utgörs av tre produkter: örhängen, halsband och armband. Den är särskilt designad för att den ska passa många olika stilar och personligheter. Vi vill att så många som möjligt ska kunna vara med och bidra till insamlingen för Ukraina. Därför är smyckena klassiska och stilrena. De är tillverkade i kirurgiskt stål som är ett hållbart och allergisäkert material. Samtliga smycken i kollektionen karaktäriseras av den intensivt blå stenen.

 

Välj ett eller flera av våra UNHCR-smycken för att hjälpa flyktingar från Ukraina:

 

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Var med och bidra till UNHCR:s akuta insamling för Ukraina genom att köpa våra fina smycken för välgörenhet!

Tillbaka till blogg