Örhängen till förmån för Ukraina

Örhängen till förmån för Ukraina

Vi vill göra skillnad och därför väljer vi att bidra med en unik välgörenhetskollektion för att hjälpa människor på flykt från kriget i Ukraina. Vi samarbetar med UNHCR och halva vinsten från kollektionen går till flyktingorganets arbete.

 

Genom att köpa det här örhänget eller något annat från vår Ukraina-kollektion bidrar du till ditt strå till stacken. Familjer separeras och många barn lever i oro just nu, men tillsammans kan vi göra skillnad och stötta från vårt håll.

 

Örhängen i Ukrainas färger

Det senaste smycket som vi skapat i samarbete med UNHCR är de här eleganta örhängena. En klassisk modell med guldring och stilfullt hängande stenar. Vi har valt att designa örhänget med gula och blåa stenar - en symbol för alla ukrainare som är på flykt från det fasansfulla kriget.

 

Du som väljer att ge örhänget Charity i gåva till någon kär eller dig själv gör en god gärning och stöttar de som aktivt jobbar för att hjälpa människor i nöd. Vinsten från de här betydelsefulla örhängena delas upp så att 5 % går oavkortat till UNHCR:s arbete ute på fältet.

 

Hudvänliga örhängen för alla

För Susanna Falken är materialet alltid i centrum när vi skapar nya alster. Även det här unika örhänget är tillverkat i skonsamt material som inte skadar din hud. Vi använder kirurgiskt stål som dessutom är hållbart, vilket garanterar en lång livslängd på örhänget.

 

Den tidlösa designen på just det här eleganta örhänget innebär att smycket passar de flesta stilar och tillfällen. Bidra till insamlingen för Ukraina och människor på flykt genom att köpa det här allergivänliga, trendiga örhänget.

 

Komplett kollektion för Ukraina

Utöver vårt stiliga örhänge har du även andra smycken att välja bland i vårt unika Ukraina-samarbete med UNHCR. Du har ett coolt armband som i sin fullhet uttrycket omtänksamhet och stöttning. Det finns även ett halsband i klassisk design som passar många olika stilar och personligheter.

 

Varför inte välja en hel uppsättning smycken från Susanna Falkens kollektion till förmån för Ukraina? Ditt bidrag gör skillnad och människor på flykt behöver dig!

Tillbaka till blogg