✔ Free shipping over 499 SEK ✔ Shipped the same day ✔ 60 days free returns ✔ Only skin-friendly materials ✔ Personal Service

Privacy Policy

LilyVe Integritetspolicy

Den här integritetspolicyn beskriver hur din personliga information samlas in, används och delas när du besöker eller gör ett köp från lilyve.myshopify.com (”sidan”).

 

PERSONLIG INFORMATION VI SPARAR
När du besöker Sidan samlar vi automatiskt in viss information om din enhet, inklusive vilken webbläsare, IP adress, tidszon, och vissa av de kakor som är installerade på din enhet. Dessutom, allteftersom du surfar på Sidan, sparar vi information om de individuella sidorna eller produkter som du tittar på, vilka hemsidor eller söktermer som fick dig till Sidan, och information om hur du interagerar med Sidan. Vi kallar den här automatiskt insamlade informationen för ”Enhetsinformation”.

Vi sparar Enhetsinformation med följande tekniker:
- ”Kakor” är datafiler som placeras på din enhet eller dator och ofta innehåller en anonym identifierare. För mer information om kakor och hur du avaktiverar kakor, besök http://www.allaboutcookies.org.
- ”Logfiler” spårar händelser på Sidan och sparar data inklusive din IP adress, typ av webbläsare, internetleverantör, hänvisningssidor / exitsidor och tid/datumstämplar.
-”Webb beacons”, ”taggar”, och ”pixlar” är elektroniska filer som används för att spara information om hur du surfar på Sidan.

Dessutom, när du gör ett köp eller försöker göra ett köp genom Sidan, så sparar vi viss information om dig, så som ditt namn, faktureringsadress, fraktadress, betalningsinformation (inklusive kreditkortsnummer), e-postadress och telefonnummer. Vi kallar denna information för ”Orderinformation”.

När vi pratar om ”personlig information” i den här integritetspolicyn pratar vi om Enhetsinformation och Orderinformation.

HUR ANVÄNDER VI DIN PERSONLIGA INFORMATION?
Vi använder Orderinformationen som vi sparar för att genomföra beställningar som görs genom Sidan (inklusive hantering av betalningsinformation, boka frakt och skicka fakturor och / eller orderbekräftelser). Dessutom använder vi orderinformation för att:
- Kommunicera med dig;
- Granska våra beställningar för att identifiera potentiella risker eller bedrägerier; och,
- när det stämmer överens med dina angivna önskemål, förse dig med information eller marknadsföring gällande våra produkter eller tjänster.

Vi använder Enhetsinformationen som vi sparar för att hjälpa oss identifiera potentiella risker och bedrägerier (framförallt din IP adress), och mer generellt för att förbättra och optimera vår Sida (till exempel, genom att skapa analyser över hur våra kunder surfar och interagerar med Sidan och för att utvärdera vår marknadsföring och reklamkampanjer).

 

DELNING AV DIN PERSONLIGA INFORMATION
Vi delar din Personliga information med tredje parter för att hjälpa oss använda din Personliga information som beskrivet ovan. Till exempel, vi använder Shopify för att driva vår näthandel – du kan läsa mer om hur Shopify använder din Personliga information här: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi använder även Google Analytics för att hjälpa oss förstå hur våra kunder använder Sidan – du kan läsa mer om hur Google använder din Personliga information här: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Du kan också välja att inte skicka din information till Google Analytics, läs mer här: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Till sist, vi kan också komma att dela din Personliga information för att följa gällande lagstiftning och förordningar, för att svara på en stämning, husrannsakan eller annan juridisk begäran om information vi har mottagit eller för att skydda våra rättigheter.

 

BETEENDEANNONSERING

Som beskrivet ovan kan vi komma att använda din Personliga information för att erbjuda dig riktade annonser eller marknadskommunikation som vi tror kan vara av intresse för dig. För mer information om hur riktad annonsering fungerar kan du besöka Network Advertising Initiativs (”NAI”) utbildningssida på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan välja att inte delta i riktad annonsering genom nedanstående länkar:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Dessutom kan du välja att inte delta i någon av dessa tjänster genom att besöka Digital Advertising Alliances opt-out portal på: http://optout.aboutads.info/.

 

SPÅRA INTE
Vänligen notera att vi inte ändrar vår Sidas datainsamling och dataanvändningsrutiner när vi ser en Spåra Inte (Do Not Track) signal från din webbläsare.

 

DINA RÄTTIGHETER
Om du bor inom Europa har du rätt att få tillgång till den personliga information vi har sparad om dig och att begära att din personliga information rättas, uppdateras eller raderas. Om du vill nyttja den här rättigheten, vänligen kontakta oss genom nedanstående kontaktinformation.

Dessutom, om du bor i Europa noterar vi att vi behandlar din information för att kunna fullfölja din beställning eller uppfylla avtal som vi kan ha med dig (till exempel om du gör en order genom vår Sida), eller för att följa upp på våra legitima affärsintressen listade här ovan. Dessutom, vänligen notera att din information kommer skickas utanför Europa, inklusive till Kanada och USA.

Du har rätt att radera all data som behandlats av LilyVe närsomhelst förutom i följande situationer:

-Du har ett pågående ärende med Kundtjänst
-Du har en öppen order som ännu inte skickats eller delvis skickats
-Du har en obetald skuld hos LilyVe, oavsett betalningsmetod
-Om vi misstänker eller ser att du har missbrukat våra tjänster inom de senaste fyra åren
-Din skuld har sålts till tredje part inom de senaste tre åren eller ett år för avlidna kunder.
-Din kreditansökan har avvisats inom de senaste tre månaderna
-Om du har gjort något köp så kommer vi spara din personliga data kopplad till transaktionen för vår bokföring.

Du har rätt att protestera mot behandlingen av din personliga data som baseras på LilyVes legitima intressen. LilyVe kommer inte fortsätta behandla och / eller använda personlig data såvida vi inte kan visa legitima grunder för den behandlingen som överskriver ditt intresse och rättigheter eller juridiska anspråk.

Du har rätt att protestera mot direkt marknadsföring och kan välja att inte delta i direkt marknadsföring, antingen genom att följa instruktionerna i marknadsförings e-post, eller genom att ändra dina inställningar i ditt egna LilyVe konto.

Vi tar dataskydd väldigt allvarligt och om du vill utöva dessa rättigheter, vänligen ta kontakt med oss genom kontaktinformationen som står härunder eller via hello@lilyve.com.

Du har också rätt att klaga till ansvarig myndighet om du anser att LilyVe har behandlat din personliga data på ett inkorrekt sätt.

 

DATALAGRING
När du lägger en order genom vår Sida så behåller vi din Orderinformation i våra register såvida inte du begär att vi raderar den informationen.

 

ÄNDRINGAR
Vi kan komma att uppdatera den här integritetspolicyn då och då för att bättre spegla, exempelvis ändringar i vår praxis eller för andra operationella, juridiska eller föreskrivande anledningar.

KONTAKTA OSS
För mer information om våra integritetsrutiner, om du har frågor eller om du vill göra en reklamation, vänligen kontakta oss via hello@lilyve.com eller via post genom att skicka till nedanstående adress:

LilyVe
[Re: Privacy Compliance Officer]
Kommendörsgatan 2, 11448 Stockholm, Sweden

 

”Genom att använda vår hemsida godkänner du (besökaren) att tredje part för behandla din IP adress för att identifiera din plats för korrekt valutaomvandling. Du godkänner även att den valutainformationen lagras som en sessionskaka i din webbläsare (en tillfällig kaka som automatiskt raderas när du stänger din webbläsare) Vi gör det här för att säkra att rätt valuta förblir vald när du surfar på hemsida så att priserna omvandlas till din (besökarens) lokala valuta.” 

Cart

All available stock is in the cart

Your cart is currently empty.